Patiënten over ons

Dr jubels is op mijn werk geweest.Wij maakte ons zorgen  om een bewoner.Deze dokter was prima ging goed met de bewoner om.Alles nagekeken, nam de tijd en was naar ons toe ook vriendelijk.Ondanks de problemen die er al waren, en het ziekenhuis ons niet had ingelicht hier over.Toen hij wegging zei hij ook nog, als jullie niet gebeld hadden en er zou iets mis zijn dan  is dat ook niet goed. echt fijne dokter.

30 augustus 2019 Zorgkaartnederland

 

afspraken kan sneller want ik vind een week te moeten wachten echt te lang. maar ik besef ook dat er te veel mensen voor ditjes en datjes naar de huisarts gaan. De huisartsen vind ik Top. Ik wordt altijd met aandacht en zorgvuldigheid geholpen.. Sms té omdat ik dan denk dat het wel weer overgaat.wat ook zo is zonder medicatie of verdere onderzoeken.. Ik ben superblij met deze huisartsen

28 oktober 2019 Zorgkaart Nederland

Een hele fijne arts, menselijk, kundig, serieus. Ons hele gezin is zeer tevreden over hem. Stuurt door als nodig is en neemt je klachten serieus. Ik zou hem iedereen aanraden. En via mijn werk hebben we hem regelmatig aan de telefoon, en al mijn collega,s valt het op dat hij zo vriendelijk en menselijke is. En zeker ook belangrijk lieve assistenten die voor je klaar staan, de zaken goed regelen en helpen waar ze kunnen.

Anoniem 30-08-2016 - Independer