Afspraak maken

Bel ons op 023-5634499 of maak een online afspraak.

kies keuzemenu 3

U kan elke werkdag tussen 08:00 - 12:00 uur en 13:00 uur en 16:30 uur bellen voor het maken van een afspraak.
Behalve op woensdag, dan zijn wij tot 14.30 uur bereikbaar. We verzoeken u voor afspraken voor dezelfde dag voor 10.00 te bellen.

De assistente staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Ze maakt afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en het telefonische overleg. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten. U kunt haar ook aan het einde van de ochtend of begin van de middag bellen voor uitslagen van bijvoorbeeld urine- of bloedonderzoek.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klacht(en). De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Aan de telefoon heeft u een richttijd meegekregen voor uw afspraak. Zorg dat u op tijd bent. Het kan voorkomen dat de huisarts meer tijd nodig heeft voor een patiënt. Dit kan leiden dat u langer moet wachten. Hou daar aub rekening mee. We vragen u hier begrip voor te hebben.

 

Online afspraak maken. Klik Hieronder.

!! Let op ivm corona-maatregelen is het tijdelijk niet mogelijk om online afspraken in te plannen!!


Een afspraak duurt 10 minuten en voor 1 klacht/probleem. Meer tijd nodig?

Voor elke afspraak wordt 10 minuten gereserveerd. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Afspraken maken bij de assistente, spreekuur ondersteuner en praktijkondersteuner

De assistentes hebben hun eigen spreekuur voor oren uitspuiten, bloeddruk meten, hechtingen verwijderen, uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek, wondbehandeling, toedienen injecties, etc. U dient hier wel een afspraak voor te maken.

Sinds juli 2019 is assistente Esther Spreekuur Ondersteuner Huisarts (SOH). Zij heeft daarvoor een opleiding gevolgd en heeft een eigen spreekuur voor semi-spoedeisende patiënten. De SOH kan zelfstandig klein letsel en veel voorkomende klachten afhandelen of doorverwijzen indien nodig. 


De praktijkondersteuner controleert of u goed bent ingesteld op de voorgeschreven medicatie. Ze begeleidt u in het juiste gebruik van medicijnen en signaleert wanneer medicatiewijziging noodzakelijk is. U krijgt voorlichting over uw ziekte en instructies hoe zelf de controles te kunnen uitvoeren. Ook kan extra onderzoek worden verricht, zoals een longfunctieonderzoek. De praktijkondersteuner houdt tevens in de gaten of u voldoende hulp krijgt en kan u informatie geven wanneer extra hulp noodzakelijk is. U kunt door de huisarts naar dit spreekuur verwezen worden

 

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.